Accu testen, reviseren en nieuwe accu's

Accurevisie of nieuwe accu?

Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van uw accu na verloop zal afnemen. Hierdoor zal u minder ver kunnen rijden met een volgeladen accu. Bij ons kunt U uw accu laten testen om na te gaan hoe het met uw accu gesteld is. U kunt uw accu door ons laten doortesten. Dan weet u waar u aan toe bent. Kosten hiervan bedragen €35. Een nieuwe accu kost tussen de €250 en €500. Als u na het doortesten van uw accu besluit bij ons een nieuwe accu te bestellen krijgt u de testkosten van € 35 terug. 

Een andere optie is accurevisie. Revisie houdt in dat er nieuwe cellen geplaatst worden in de bestaande accubehuizing. Hierdoor zal uw accu weer net zo goed functioneren als in het begin, of soms zelfs beter! Komt u langs of belt u voor meer informatie. 

Ook kunnen wij nieuwe accu's leveren voor bijna alle merken. De meeste accu's kunnen wij binnen 1 week leveren. Als u hieronder doorscrolt (en klikt op "accu's voor bijna alle merken") ziet u welke merken accu's wij kunnen leveren en wat de prijs hiervan is. 

 

 

  • Accu's voor bijna alle merken
    Accu's voor bijna alle merken

    Wij kunnen de meeste merken accu's leveren. Naast de hieronder beschreven types en modellen kunnen wij ook nieuwe accu's leveren voor e-bikes van de merken: Avancer, Babboe, Bafang, Bergamont, Bolton, Bosch, Derby, Eco, Flyer,…

Aanbieding

Multicycle Synergy C € 3.299,00 € 1.499,00
© 2012 - 2019 MENSSANO ELEKTRISCHE FIETSEN, ALMERE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel